Siellähän oli jo torikin

Lähdin hitaasti kävellen ja lämmöstä nauttien kaupungille. Oli asiaa apteekkiin. Samalla halusin käväistä vaatekaupassa katsomassa olisiko valikoimissa jotakin mielekästä kesäistä vaatetta. En ole vähään aikaan käynyt keskustassa. Ja nyt sain ilokseni huomata, että kävelykadulle oli tullut jo kesätori.

Torilla oli paljon väkeä.

Torilla oli hyvin erilaisia kojuja ja monipuolista tarjontaa; kukkia, vaatteita, koruja ja monenlaisia herkkuja. Ja tietysti myös metrilakua ja pölypusseja.

Kävelin torin poikki ja suuntasin pienelle terassille. Se oli melkein täynnä. Tilasin oluen, istahdin tuolille ja nautin kiireettömästi aurinkoisesta päivästä.

Minun olut on ollut jo pitkään alkoholitonta. Nykyisin alkoholittomien oluiden tarjonta on runsasta. Eniten pidän hollantilaisesta vaaleasta lagerista. Nyt tarjolla oli kotimaista olutta. Kyllä huurteinen maistuikin hyvältä ulkoilmassa.

Shoppailun jälkeen yhdelle.

Vaatekaupasta löytyi muun muassa housut ja pellavapaita. Housut ovat samaa mallia, jota olen suosinut jo pitkään. Tällä kertaa ostin harmaat housut. Kaapissa on myös parit tummansiniset ja yhdet vaaleammat housut.

Etsin myymälästä myös lyhythihaista kauluspaitaa, mutta en löytänyt mieleistä. Päädyin ostamaan kesäisen pitkähihaisen kauluspaidan. Siinä on sininen pystyraidoitus. Paita oli alennuksessa. Ja hihat voi kääriä rennosti ylös.

Ja tietysti yksi väärä ostos

T-paitoja aina tarvitsee, joten valitsin yhden sellaisen. Kummastelen aina miten tavallinen yksivärinen miesten t-paita voi maksaa kaksikymppiä. Ja tällä kertaa otin ajatuksissani tietysti numeroa liian pienen paidan.

Kesäistä päällepantavaa.

Pellavapaita näytti ja tuntui mukavalta päällä. Uudet vaatteet saavat odottaa kaapissa, kunnes lähden junamatkalle kesän alussa. Matkalla pitää olla siisti.

Suuntaan kauniiseen maalaispitäjään, jossa aikanaan asuin. Odotan kovasti, että pääsen matkaan. On mukava pakata matkalaukkuun kevyitä kesävaatteita.